Update 4 Bouw Wagener Stadion

20 maart 2017

Achter de rug
Eind januari hebben we de vloer van de begane grond aangebracht. Hierover is een druklaag gestort waarmee scheurvorming wordt voorkomen. Nadat de vloer van de begane grond grond gereed was zijn we in februari gestart met de bovenbouw. We hebben de staalconstructie tot en met de 2e verdieping geplaatst (zie afbeelding 1 en 2) en de vloer van de 1 verdieping geplaatst (zie afbeelding 3). Ook zijn we gestart met het afwerken van de begane grond en hebben hier bijvoorbeeld vloerverwarming aangebracht.

Planning
De uitvoering van de werkzaamheden verloopt conform planning. De komende weken gaan we verder met de afwerking van de vloer van de begane grond en brengen we de laatste laag cement (de cementdeklaag) aan. Deze laag zorgt er voor dat de buizen van de vloerverwarming op hun plek blijven liggen en de vloer mooi glad is.

Daarnaast werken we verder aan de bovenbouw en bouwen de staalconstructie verder op. Gelijktijdig plaatsen we ook wanden en het dak.

Vragen?
Heeft u vragen of opmerkingen over de bouw van het Wagener Stadion, dan kunt u ze stellen aan onze omgevingsmanager mevr. A. Braas via a.braas@maasbv.eu.

Realisatie door Zeker Zichtbaar