Over Maas

“Toonaangevend in transparantie en samenwerking”

Samenwerken begint met het optimaliseren van de samenwerking tussen de afdelingen binnen één organisatie. Maas heeft een groot aantal disciplines in huis: beton- en waterbouw, grond- en wegenbouw, leidingbouw en waterremmende lagen. Onze medewerkers zijn voor meerdere disciplines inzetbaar. Dit zorgt voor inzicht en begrip voor elkaars vakgebieden met als resultaat een goede interne samenwerking, de basis voor een goede externe samenwerking.

Maas is een bedrijf dat zich kenmerkt door een slanke organisatie, waarbij de verantwoordelijkheden laag in de organisatie zijn neergelegd; hierdoor zijn wij bijzonder flexibel en besluitvaardig. Verder is de organisatie te typeren als: oplossingsgericht, creatief, betrouwbaar en transparant. Dit alles met een no-nonsense instelling, maakt Maas de ideale samenwerkingspartner. Een partner, die de motor is in de samenwerking, die verantwoordelijk is voor procesbewaking, een voorbeeldfunctie heeft richting co-makers en leveranciers en die al haar kennis en kunde, creativiteit en vaardigheden actief ter beschikking stelt om de beoogde gemeenschappelijke doelen te halen.

Maas streeft ernaar om samen te werken  met een aantal vaste partners in diverse samenwerkingsvormen. Een voorwaarde voor samenwerken is vertrouwen in elkaar. Hiervoor is inzicht in en begrip nodig van elkaars belangen. Een transparante manier van werken is hierbij essentieel.

“Maas – De verbindende factor”

Realisatie door Zeker Zichtbaar